Jump to content
Cover for Världens roligaste citat 2 - nu ännu roligare
Isbn: 978-91-8526-730-9
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Humour collections & anthologies
Accessible since: November 2011

E-book

Världens roligaste citat 2 - nu ännu roligare

”Roliga citat vinner i längden. Under arbetet med våra tidigare samlingar; Världens elakaste, giftigaste, dummaste och fräckaste citat har vi gång på gång fått lägga undan repliker och kommentarer som varit roliga och underhållande men som saknat det elaka och sarkastiska. Roliga guldkorn som vi samlat på lager och som här kommer ut på egen hand. Man skulle alltså kunna betrakta den här samlingen som det bästa av det roliga som vi mött under vårt omfattande insamlingsarbete.”
Ur förordet

Jag blev relegerad från universitet sedan jag fuskat i provet i metafysik; jag tjuvkikade in i själen på han som satt bredvid mig.
Woody Allen

Har du någon gång gått in i ett rum och sedan glömt varför du gick in där? Jag tror att det är så hundar lever sina liv.
Sue Murphy

Låt oss hoppas att insekterna när de en dag tar över världen, med tacksamhet minns att vi alltid lät dem vara med när vi hade picknick.
Bill Vaughan

“Du kommer att få spela mot den längste och mörkaste av alla manliga stjärnor.” Det var så jag hörde talas om King Kong första gången.
Fay Wray, som hade den kvinnliga huvudrollen i ursprungsversionen av King Kong

Jag önskar att mina föräldrar hade varit här i dag. Min far skulle ha gillat det som sagts om mig, och min mor skulle ha trott på det.
Lyndon B. Johnson


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone