Jump to content
Cover for 5:2 Kokboken : Läckra recept på måltider med 100, 200 eller 300 kcal
Isbn: 978-91-7547-024-5
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Cooking, food and drink
Accessible since: August 2013

E-book

5:2 Kokboken : Läckra recept på måltider med 100, 200 eller 300 kcal

Boken som kan förändra ditt liv!

5:2-dieten är på väg in över Sverige med stormsteg.

Bloggare och matjournalister, t.o.m. Vetenskapens värld på SVT, talar nu alla om 5:2-dieten.

Enligt 5:2-dieten fastar man två dagar i veckan och äter vad man vill resten av dagarna. De två fastedagarna behöver inte vara sammanhängande och man fastar inte fullt ut – män får äta max 600 kalorier och kvinnor max 500.

Resultatet av 5:2-dieten är inte enbart viktnedgång utan att man minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt cancer och Alzheimers, enligt forskningsresultat.

5:2 Kokboken beskriver utförligt dieten och innehåller 100 läckra kaloriberäknade recept för frukost, lunch och middag, menyförslag för 4 veckors fastedagar, förslag på kalorisnåla mellanmål för att hålla hunger borta, kaloritabell, tips för att underlätta fastedagarna och på hur du kan fortsätta med 5:2 även när du nått din målvikt.

Läs, njut och blir smalare! 

Författaren Angela Dowden har en examen i livsmedelslära från Nottingham University, England, och har arbetat som nutrionist inom livsmedelsindustrin. De senaste 15 åren har hon varit verksam som journalist och bland annat skrivit för World Cancer Research Fund och livsstilsmagasinet Closer om allt från energitäthet och fetthalten i köttfärs till den senaste kändisdieten. 2012 tilldelades hon priset Writer/Broadcaster of the Year som delas ut av Nutrition and Health i England.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone