Jump to content
Cover for Den fantastiska Gracie : Ett annorlunda hundliv
Isbn: 978-91-7523-191-4
Publisher: HörOpp!
Category:
Memoirs & Biography Cooking, food and drink Humour
Accessible since: August 2013
Narrator: Mattias Linderoth
Length: 6 hours 14 minutes

Audiobook

Den fantastiska Gracie : Ett annorlunda hundliv

En otrolig, men sann, historia som lockar till både skratt och gråt. En historia om hur den döva Grand Danois-valpen Gracie dimper ner i en ung mans liv och hur han genom henne lär sig vad som är viktigt i livet.

Hon var ensam kvar i sin kull och ingen vill ha henne en liten Grand Danois-valp som var albino och dessutom döv. Hon hade stora, himmelsblå ögon och när Dan Dye försiktigt närmade sig henne, kämpade hon sig upp på tassarna som ett vingligt föl. Hon buffade till honom på näsan med sin nos, tog ett ostadigt steg tillbaka och tittade honom i ögonen. Den lilla hundvalpen hade lika gärna kunnat tala, för det rådde ingen tvekan om vad hon menade: Du vet att jag är den rätta. Sluta tramsa och ta mig härifrån!

Den fantastiska historien om Gracie fortsätter när hon vid två års ålder började matvägra, men till slut gick med på att äta de nybakade hundkexen som Dan lärde sig att göra. Ryktet om de fantastiska hundkexen spred sig och Dan och hans kollega Mark startade Three Dog Bakery, ett litet bageri som bakar nyttigt hundgodis. Ryktet fortsätter att sprida sig för att till sist explodera när Dan, Mark och Gracie blir inbjudna till Oprah Winfrey Show och Oprah glatt äter ett hundkex under intervjun. Mediahysterin blir enorm och efter ett tv-framträdande hos Conan OBrian, blir Dan och Mark erbjudna ett eget matlagningsprogram för hundar. Det lilla hundkexbageriet Three Dog Bakery är idag en kedja med över femtio butiker över hela Nordamerika.

"Lika delar kärlekshistoria och framgångssaga. Du behöver inte vara galen i hundar för att älska den här boken". The Philadelphia Inquirer

"Två tassar upp för denna inspirerande och hjärtevärmande historia". The Portland Oregonian

"Fnissig och hjärtevärmande på samma gång". St. Louis Post-Dispatch

"Tårar kommer att falla på boksidorna när du läser om Gracie". USA Today

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone