Jump to content
Cover for Rosita reser : den perfekta guiden för din barnsemester
Isbn: 978-91-7577-300-1
Publisher: Idus förlag
Category:
Travel & Holiday
Accessible since: December 2015

E-book

Rosita reser : den perfekta guiden för din barnsemester

"Med boken Rosita reser får vi ett samlat grepp om resmålstips, praktiska fakta och mängder med inspiration för ressugna barnfamiljer. Uppslag och reseberättelser är anpassade till olika åldrar på barnen - från liten baby till tweenie [...] Boken ger en god vägledning/checklista om man vill undvika de värsta missarna med packning, handbagage och inte minst orealistiska förväntningar på hur semestern kommer att bli. Boken är välskriven och innehåller mängder med familjefoton från olika semestrar från både traditionell charter till egenpaketerade resor [...] Framförallt ger Rosita reser reslust och inspiration till att våga ta ut svängarna med barnen på semestern."
Therese Nordholm, BTJ

Packa pappas kappsäck och ge er ut på små och stora äventyr! Vågar vi åka iväg med vår lilla guldklimp? Hur reser vi smartast för att tillgodose både barnens och de vuxnas behov? Är det ens möjligt att njuta av en semester tillsammans med ett gäng barn i olika åldrar och med olika viljor?

Att åka iväg med små resenärer kan vara utmanande, men med rätt förberedelser och inställning har ni alla möjligheter att få en riktig drömsemester. Oavsett om ni åker med ett spädbarn eller med hela tjocka släkten på en generationsresa.

Rosita Lincoln är trebarnsmamman som gjort fler än 30 resor tillsammans med sina barn. I Rosita reser - den perfekta guiden för din barnsemester bjuder hon på tips och råd som sätter guldkant på er semester. Här får ni till exempel veta när det är smartast att resa under året och i takt med barnens rytm. Ni får lära er att packa en smidig resväska, ett barnvänligt handbagage och hur ni bäst förbereder er för en trygg och upplevelserik färd. Boken innehåller också tips på både nära och långväga resmål som passar hela familjen. Trevlig resa!
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone