Jump to content
Cover for Tre 4 - Flytande i vatten
Isbn: 978-91-3217-130-7
Publisher: Storytel Publishing
Category:
12 -15 years Children's books Crime & Mystery
Accessible since: September 2016

E-book

Tre 4 - Flytande i vatten

En vacker och varm sensommardag. En pojke och en flicka badar för första gången tillsammans i den lilla insjön. De vet inte att de snart ska upptäcka liket. Flytande i sjön, inlindad i plast, naken. Och det är någon de känner.

Vilde och Nick delar en fruktansvärd hemlighet. Överallt finns det intriger och dolda motiv. Allt verkar hänga ihop och allt blir bara trassligare. De känner båda att de håller på att tappa kontrollen över sina liv. Vilde får dubbla budskap av Trine och Nick är nära att mista Nora. Och vad är det för egna hemligheter Nick bär på? Varför har han en revolver och vem är egentligen hans syster?

Samtidigt blir Benedictes liv allt snårigare, och hon känner sig allt mer ensam. Hon vet att hennes pappa döljer något och hon förstår sin mammas missbruk allt mer. Benedicte kan själv inte hålla sig undan de små tabletterna som förminskar hennes oro och rädsla.

En av de fyra väninnorna, Vilde, Nora, Trine och Benedicte, har mördats. Men vem, hur, och varför återstår att ta reda på.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone