Jump to content
Cover for Tre 5 - Till jord skall du bli
Isbn: 978-91-3217-131-4
Publisher: Storytel Publishing
Category:
12 -15 years Children's books Crime & Mystery
Accessible since: September 2016

E-book

Tre 5 - Till jord skall du bli

Det är dags att ta farväl av en vän.

En av de tre väninnorna är säker på att hon vet vem gärningsmannen är. Hon är också säker på att hon kommer att hämnas. I slutet av den förra boken i serien upptäcktes kroppen i vattnet - det var Nora och Nick som hittade den döda flickan. Men vi har fortfarande inte fått reda på vem av de andra tre det är som har mördats: Vilde, Trine eller Benedicte. Det är något vi slutligen får veta i bok nummer fem: Till jord skall du bli. Vi följer de tre återstående vännerna när de försöker gå vidare med sina liv, i en vardag som ställts på ända och med ännu fler katastrofer väntande runt hörnet.

Vad händer nu med Trine och Vilde, som äntligen hittat tillbaka till varandra och kan vara öppna med sitt förhållande? Och Benedicte, som ju fortfarande är i klorna på Wolfman med tabletterna och internetbilderna, hur ska hon kunna ta sig ur det? Och Nora och Nick - är deras kärlek stark nog att överleva tragedin?

När de tre väninnorna står i vinden på kyrkogården och tar ett sista farväl av sin vän, flickan som hittades flytande i Innsjön naken, död och inlindad i plast bestämmer de sig för något. De utformar en plan. Snart ska de påbörja sin egen hemliga jakt på mannen de tror har dödat deras vän.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone