Jump to content
Cover for Tre 6 - Den gråtande mördaren
Isbn: 978-91-3217-132-1
Publisher: Storytel Publishing
Category:
12 -15 years Children's books Crime & Mystery
Accessible since: September 2016

E-book

Tre 6 - Den gråtande mördaren

Det var inte meningen! Han minns dagen då allt förändrades, beslutet han tvingades att ta, sekunden som kom att märka honom för alltid.

Det fanns en gång en syster. Det fanns en gång en lillebror. Och det fanns en gång en hemsk man som inte förtjänade att leva. Men flickan förtjänade att leva. Hon borde ha överlevt.

Nick har svårt att leva med sina hemska minnen, han kan inte sluta att tänka på revolvern i sina skakande händer och på fallet ner i vattnet. Och Nora driver allt längre bort från honom, hon förstår inte varför han plötsligt är så kall, så avvisande, så svår.

Vilde har efter Trines död tröstat sig med familjens vackra au-pair, Charlene, och tar allt mer avstånd från sina vänner. Benedicte lämnas därför ensam med sina tunga funderingar på mammans drogberoende, på pappans skumraskaffärer och på vad Ulvin tvingat henne att göra. Ulvin, eller Wolfman, läkaren som de försökte sätta dit för Trines mord. Wolfman, som är oskyldig.

Och den sanna mördaren går fortfarande fri Vi vet vem som dödats, vi vet vilka som överlevt. Men varför mördades Trine? Och av vem?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone