Jump to content
Cover for Liraren Ludde
Isbn: 978-87-1173-959-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years 6-9 years
Accessible since: January 2017
Narrator: Ida Olsson
Length: 20 minutes

Audiobook

Liraren Ludde

"In och jobba nu Ludde. Tänk på högerkanten!" ropar Rävarnas tränare Hugo. Ludde hittar ett fotbollslag och en fotbollskompis som är dubbelt så stor som honom själv och som kallas för Lillen. Själv är Ludde sex och ett halvt år och väger nitton kilo. Det är inte särskilt mycket tycker han. Men på fotbollsplanen glömmer man sånt och med en rödvit matchtröja med ett nummer på ryggen så blir Ludde en i gänget. Jätten kallas han, det är göteborgshumor.

En kväll ringer tränaren för att prata med Luddes mamma Ramona. Ska de spela fotboll på julafton? Liraren Ludde är en lättläst och rolig bok för alla fotbollstokiga!


Viveca Lärn, tidigare Viveca Sundvall (född 1944), är författare och journalist. Hon debuterade 1975 och har sedan dess publicerat mer än 40 barnböcker. Hon har även skrivit en del romaner för vuxna, som bland annat legat till grund för TV-serien Saltön. Som författare har Lärn fått ett antal utmärkelser, bland annat det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset. Hennes böcker finns också översatta på flera språk.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone