Jump to content
Cover for Ludde blir en lirare
Isbn: 978-87-1173-960-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years 6-9 years
Accessible since: January 2017
Narrator: Ida Olsson
Length: 1 hour 10 minutes

Audiobook

Ludde blir en lirare

Ludde ska snart fylla sju år och drömmer om att bli upptäckt av en fotbollstränare så att han kan få spela i ett riktigt lag. Men det enda han har är ett diplom som han har fått på dagis. "Ludde Andersson, etta i löpning med ägg."

En helt vanlig söndag åker Ludde på utflykt med sina mamma Ramona. Hon vet inte vad som är upp och ner på en fotboll. De åker iväg med Snigeln, som hon kallar sin trehjuliga bil. På vägen tillbaka träffar de tränaren Hugo när de stannar till Rävingevallen. Det är världens rättvisaste tränare och visst får Ludde vara med i Rävarna IF. Ett nytt liv börjar med spännande matcher och sit-ups och varmkorv och husvagnsbesök hos tränar-Hugo och så den tuffa grannen Biffen!

Ludde blir en lirare är en lättläst och rolig bok för alla fotbollstokiga!

Viveca Lärn, tidigare Viveca Sundvall (född 1944), är författare och journalist. Hon debuterade 1975 och har sedan dess publicerat mer än 40 barnböcker. Hon har även skrivit en del romaner för vuxna, som bland annat legat till grund för TV-serien Saltön. Som författare har Lärn fått ett antal utmärkelser, bland annat det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset. Hennes böcker finns också översatta på flera språk.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone