Jump to content
Cover for Konsten att somna ditt barn
Isbn: 978-91-7523-804-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
3-6 years Children's books Education 6-9 years Psychology
Accessible since: March 2017
Narrator: Helena Kubicek Boye
Length: 20 minutes

Audiobook

Konsten att somna ditt barn

Har ditt barn svårt att komma till ro och somna?

Vill du hitta en metod som hjälper barnet att somna lättare?

Då kan sömnberättelsen ”Ballongerna” och den här guiden hjälpa. Sömnberättelsen riktar sig till barn i åldern 4-9 år och är en avslappningsövning som du kan läsa för ditt barn varje kväll eller de kvällar barnet har svårt att komma till ro. Sömnberättelsen är en form av godnattsaga som baseras på KBT, Kognitiv Beteendeterapi och ACT-Acceptance and Comittment Therapy-tekniker som hjälper barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt för att lättare kunna somna. 

”Bland det finaste du kan ge dina barn är förmågan att somna och en god sömn. Det är något de kan ha med sig resten av sitt liv som utgör en hälsobringande faktor och ett skydd mot psykisk och fysisk ohälsa. Med några enkla metoder kan du hjälpa ditt barn att somna lättare och bättre. Det är därför jag skapat den här guiden och Sömnberättelsen”. 

Författaren Helena Kubicek Boye är leg psykolog, KBT-terapeut och har arbetat med sömn och sömnproblem i över tio år. Hon har skrivit böckerna Konsten att sova och Från depp till Pepp med kost, motion och sömn, som även finns som ljudböcker.

”En stillhet som har varit svår att få med andra sömnmetoder”

Ellen, mamma till 6-åriga Lowe


”Läste boken i går. OMG!!! Vi körde den igår igen. Helt tyst när det var färdigläst och 5-10 minuter senare helt utslagna. Vilken grej! Vuxentid here we come!

Ullis, mamma till Kajsa, 3 år och Isa, 6 år


 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone