Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den stora teorin
Isbn: 978-91-8857-902-7
Förlag: Whip Media
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2017
Uppläsare: Frans Liljenroth
Length: 5 timmar 21 minuter

Ljudbok

Den stora teorin

Finns det recept på framgång?

Ja, jag hävdar att det finns det. Oavsett vad det gäller kan du nå framgång i livet genom att följa redan givna fotspår som tar dig dit du önskar. För länge sedan uppfanns hjulet. Varför då uppfinna det på nytt? Alla de miljontals timmar som tidigare generationer lagt ner på forskning och filosoferande är en tillgång som jag använder mig av såväl i mitt yrke som privat. Inget hindrar dig från att göra detsamma.

Jag har själv bevittnat så många framgångar, då människor praktiserat detta tankesätt, att jag har blivit totalt övertygad om dess förmåga att leverera resultat.

Om du gör detsamma är det inte bara troligt att resultatet blir väldigt positivt, det är högst sannolikt, ja till och med garanterat. Låt mig visa dig en värld av vetskap som kan förändra ditt liv. Framgång på recept!

******
 

Niklas Alm är en målinriktad entreprenör som ständigt är i rörelse. En strategisk rådgivare som dagligen kommer i kontakt med och använder sig av teorier likt dem i den här
boken. Han lever sitt liv som han lär och han gör det med framgång. Nu får du ta del av hans tankesätt och får möjlighet att använda detta framgångsrecept i ditt eget liv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone