Jump to content
Cover for Den dömdas rop: Del 1 - I dödens skugga
Isbn: 978-87-2609-464-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2018
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 6 hours 49 minutes

Audiobook

Den dömdas rop: Del 1 - I dödens skugga

'När hon var klar återvände hon till hallen och kände genast att något var fel. Ivailo mötte henne med ögon som var mörka och hotfulla. Elisaveta fick omedelbart impulsen att ge sig av därifrån, men hann inte reagera förrän hon såg den räfflade jaktkniven blänka till i hans hand.'

En prostituerad hittas mördad, men ingen gärningsman går att hitta. Samtidigt blir Marie Hedman, som är på permission från Östra sjukhusets psykiatriska klinik, anklagad för mord på sin sambo. När hoppet verkar ute vänder sig Maries syster, Kristina Bergstrand, till den före detta kriminelle excentrikern Simon Eriksson för att få hjälp. Hon är övertygad om sin systers oskuld, trots att alla andra anser att hon är skyldig. Simons och Kristinas jakt på upprättelse för Marie öppnar dörren till en farofylld undre värld där priset för sanningen är högt.

Anna Eidem är en författare av både skönlitteratur och manus för teater och film. Hon har även arbetat med filmproduktion, och som skådespelare.

'Den dömdas rop' är en spänningsfylld romanserie i två delar om svek, girighet och farliga begär. I serien följer vi privatspanarna Kristina Bergstrand och Simon Eriksson som rör sig mellan Göteborgs undre värld, småländsk idyll och glamourösa villor på Särö för att fånga en misstänkt seriemördare.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone