Jump to content
Cover for Mamatastic - träning för mammor
Isbn: 978-91-7799-198-4
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Medicine & Health
Accessible since: August 2020

E-book

Mamatastic - träning för mammor

Vardagsinspiration och träningsglädje för nyblivna mammor.

Träningsvärk utlovas!


Paula Rosas var tjugoett år gammal när hon blev mamma för första gången. Hur hanterar man alla tankar och rädslor som kommer med att bli mamma? Och hur hittar man tid till träning?
Paula och Pischa träffades när Paula behövde en personlig tränare efter att hon fött sin andra dotter. Med sin berättelse vill de på ett inspirerande och humoristiskt sätt dela med sig av sina erfarenheter och tips till andra mammor, både när det kommer till träning men också i vardagen. Boken innehåller dessutom ett långsiktigt träningsprogram speciellt utformat för mammalivet. Träningsvärk utlovas!
Mamatastic är boken för alla nyblivna mammor som behöver lite hjälp och inspiration på vägen mot att finna balans i vardagen.

PAULA ROSAS är en ständigt trött småbarnsmamma som allt för ofta dricker kaffet kallt. Hon har arbetat med sociala medier och kommunikation i tio år och är en välkänd profil inom familjeliv och hälsa. På Paulas.me driver hon en av Sveriges största bloggar.

PISCHA STRINDSTEDT är personlig tränare och startade 2013 konceptet Wörkout som idag är två gym i Stockholm. Utöver sitt dagliga arbete tränar hon deltagarna i det populära programmet Biggest Loser på TV4. Hon brinner för träning och hälsa och sprider träningsglädje i sina kanaler på sociala medier under hashtaggen #pischapiskar.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone