Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Eldtronen
Isbn: 978-91-7893-676-2
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Ove Ström
Length: 14 timmar 0 minut

Ljudbok

Eldtronen

Andra boken i Kanekrönikan!

Ända sedan de egyptiska gudarna släpptes lösa i vår moderna värld har syskonen Carter och Sadie Kane haft problem. Som arvtagare till Livets hus besitter de magiska förmågor, men nu är deras hittills farligaste fiende ormguden Apep på väg att ta över världen. Om de inte lyckas stoppa honom på bara några få dagar kommer det att innebära slutet för jorden och hela mänskligheten.
För att kunna besegra Apep är Carter och Sadie tvungna att återuppliva solguden Ra en utmaning ingen magiker lyckats med tidigare. Men först av allt måste de leta upp de tre delarna av Ras bok och uttala den magiska formel som krävs. Sökandet tar dem från New York till London, via S:t Petersburg och slutligen till den egyptiska öknen ... Ska de hinna förgöra Apep innan han sväljer solen och låter jorden gå under?

RICK RIORDAN är en amerikansk författare vars äventyrsserier sammanlagt har sålt i över 55 miljoner exemplar världen över. Hans böcker har kommit ut i ett fyrtiotal länder, och han har vunnit genrens tre främsta priser: Anthony, Edgar och Shamus. Rick Riordan bor i Boston med sin hustru och två söner. Eldtronen är den andra boken i Kanekrönikan.

»Wow, vilket äventyr! Så mycket mystik, action och humor att jag inte kunde sluta läsa. Kanekrönikan är en serie man inte bör missa.« Bokcirkeln, om första boken i Kanekrönikan

»Ett självklart val om du har läst Percy Jackson-böckerna och är sugen på mer äventyr i samma stil.« Fridas Bokhylla

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone