Jump to content
Cover for Vägen till att leda mig själv
Isbn: 978-91-7719-070-7
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Medicine & Health House & Home
Accessible since: December 2020
Narrator: Kristin Kaspersen
Length: 4 hours 0 minute

Audiobook

Vägen till att leda mig själv

TANKAR OCH VERKTYG SOM HJÄLPT MIG ATT HANTERA STRESS OCH ORO

”Du får inte må så här. Din stress och oro är alldeles för hög. Du kan bli sjuk!” sa min storasyster med bestämd ton. Där och då bestämde jag mig för att det fick räcka nu.

I denna bok delar jag med mig av mina personliga erfarenheter kring hur vi kan bygga självkänsla och bli en bättre ledare i oss själva. Allt för att minska stressen på jobbet, i relationen, ja, i hela livet. Flera utbildningar inom coachande ledarskap har gett mig många nya insikter. Det här är tankar, verktyg och kunskap som hjälpt mig. Kanske väcker jag en nyfikenhet hos dig om vad du vill göra för att må ännu bättre?

Jag börjar, det börjar med mig, och jag tar fullt ansvar för det.

***
KRISTIN KASPERSEN är en av landets mest folkkära tv-profiler och har arbetat som programledare sedan 1992. Hon är också en populär föreläsare och har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning, bland andra Stark i kropp och själ (2013), Good food (2015) och Good morning (2017). Både senaste boken Tacksamhet (2019) och Vägen till att leda mig själv är rikt illustrerade med Kristins egna fotografier.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone