Jump to content
Cover for Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken
Isbn: 978-91-7995-114-6
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Ellen Jelinek
Length: 7 hours 1 minute

Audiobook

Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken

Katarinas eminenta detektivbyrå - del 1

Varför den spänningsälskande Katarina Zapp, 31 år gammal, arbetar med något så strukturerat som revision är egentligen en gåta. Men hon får dagarna att gå med hjälp av stora mängder choklad och detektivromaner som får ryggraden att krulla sig. När mystiska saker sker både på arbetet och hemma i grannskapet slänger hon sig rakt ut i det okända tillsammans med sin pensionärs­granne Greta. Äntligen får hon användning för allt hon lärt sig i böckernas värld. För är det inte så att hon är menad att arbeta med något helt annat än siffror?
Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken är första delen i den humoristiska deckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Mer mys än rys utlovas i böckerna om det annorlunda gänget på lilla Malmudden i Luleå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i spirande samarbete med Mattias Boström.

"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad i ett inlägg på Instagram)

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone