Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det falska vittnet
Isbn: 978-91-5076-900-5
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Det falska vittnet

Han såg vad du gjorde. Han vet vem du är.

LEIGH COLLIER har jobbat hårt för det liv hon har. Ett eftertraktat jobb som försvarsadvokat, en skötsam dotter, till och med skilsmässan från exmannen var hyfsat civiliserad. Hennes liv är precis så välordnat som hon alltid önskat. Men bakom fasaden döljer sig en uppväxt som var allt annat än vanlig …
När Leigh får i uppdrag att försvara en förmögen man som står anklagad för våldtäkt ser hon det först som ett steg i karriären. Men när hon möter honom inser hon att det inte är någon slump att hans fall hamnat på hennes bord. Hon känner igen honom, och han henne. Eller, rättare sagt, han känner till hennes historia och vet varför hon ägnat tjugo år åt att försöka glömma. Om Leigh inte får honom fälld kommer hon att förlora allt. Den enda som kan hjälpa henne är hennes lillasyster – den sista person hon vill blanda in.

Det förflutna och nuet drabbar samman i halsbrytande vändningar när Karin Slaughter – mästaren på psykologisk spänning – är tillbaka.

***
KARIN SLAUGHTER mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i fler än 35 miljoner exemplar. Hon har skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgarnominerade De fördärvade och flera titlar som legat på Sunday Times topplista. Spänningsromanen Bilder av henne filmas just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för tv. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone