Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Balkong med havsutsikt
Isbn: 978-91-7789-660-9
Förlag: Historiska media
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 6 timmar 6 minuter

Ljudbok

Balkong med havsutsikt

Nora och Viktor ser fram emot sin lyxiga bröllopsresa i Karibien. Efter allt slit med galleriet i Tällberg längtar de efter att få njuta av varandras sällskap i värmen, omgivna av turkost hav på ett kryssningsfartyg. Med på resan följer deras bästa vänner, paret Vega och Kim. Men när vännerna kort efter ombordstigningen får en fnurra på tråden påverkas även stämningen mellan de nygifta. Orosmoln hopar sig över deras kärlekssemester och Noras hemlängtan vaknar till liv.

Mer än hundra år tidigare stiger Anders ombord på ett annat fartyg. Han har för andra gången tvingats begrava ett barn och bestämmer sig för att ge familjen en bättre framtid. Han lämnar sin fru och sitt ofödda barn i Insjön och tar jobb som kolare på ett skepp som korsar Atlanten. Målet är att ta sig till Amerika och skaffa en gård så att hans älskade familj kan flytta efter. Medan varje tag med skyffeln för honom allt längre bort från dem känner han också att återseendet närmar sig. Vad han inte vet är att skeppet, Titanic, är på väg mot sin undergång ...

Balkong med havsutsikt är den romantiska och gripande tredje delen i Leksands-sviten och en fristående uppföljare till Hanna Blixts feelgood-succéer Glasveranda med sjöutsikt och Galleriet vid vattnet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone