Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ett ohyggligt avslöjande
Isbn: 978-91-8023-998-1
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2022
Uppläsare: Mats Eklund
Length: 15 timmar 49 minuter

Ljudbok

Ett ohyggligt avslöjande

Femte boken i succéserien om kommissarie Gamache

»Det är en njutning att läsa Louise Pennys böcker.« Lotta Olsson, DN

»Louise Penny utövar sin magi.« The New York Times


En septembermorgon skakas den lilla byn Three Pines av en chockerande upptäckt. På Oliviers bistro – den naturliga knutpunkten för det fridsamma livet i byn – påträffas liket av en äldre man, dödad genom ett våldsamt slag mot bakhuvudet.
När kommissarie Armand Gamache anländer till platsen konstaterar han till sin förvåning att ingen tycks ha en aning om vem den döde mannen är. En märklig omständighet i denna slutna värld där alla känner alla. Någon ljuger – frågan är bara vem.
Sakta men metodiskt börjar Gamache och hans kollegor bana sig en väg genom de lögner som döljer sig under den förrädiskt idylliska ytan. Sökandet leder dem så småningom ut i den täta skogen som omger Three Pines, och vid slutet av en slingrig stig väntar en häpnadsväckande hemlighet.

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare vars böcker sålt i över nio miljoner exemplar på trettio språk. Hennes deckarserie, som fått henne att kallas »en modern Agatha Christie«, utspelar sig i Québec i Kanada med kommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman sju gånger och Anthony-priset sex gånger.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone