Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vem tror han att han är?
Isbn: 978-91-8935-946-8
Förlag: Bokförlaget Nona
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Vem tror han att han är?

Henry Locke är en inflytelserik miljardär som har förvandlat familjeföretaget till ett imperium. Men så testamenterar hans mamma hela sin del av imperiet till sin lilla hund. 

Mitt namn är Vicky. Kvinnan som talar med hundar. (Nej, jag skämtar bara, men det är vad min äldre granne envisas med att kalla mig.) När min granne tragiskt går bort, överraskas alla av att en liten hund, Smuckers, ärver ett företag värderat till flera miljarder. Med mig som hans talesperson. På ett ögonblick går jag från att driva en Etsy-butik på nätet till att befinna mig i styrelserum med Smuckers i mitt knä. Och min grannes son, Henry Locke, även känd som New Yorks mest eftertraktade ungkarl, sitter tvärsöver bordet stirrandes stint på mig.

Ryktet skvallrar om att Henry är ett affärsgeni som är lika begåvad i sängkammaren som i styrelserummen. Men han är även arrogant och fruktansvärt irriterande. Henry må ha alla kvinnor på Manhattan ätandes ur sin hand, men jag är helt över den typen av rika män som tror att de äger världen ...



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone