Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det kan du glömma!
Isbn: 978-91-8968-838-4
Förlag: Bokförlaget Nona
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Julia Dufvenius
Length: 9 timmar 53 minuter

Ljudbok

Det kan du glömma!

Hur svårt kan det vara? tänker jag när min chef ger mig i uppgift att hitta en ny väckningstjänst för vår VD. Svaret: praktiskt taget omöjligt. Det visar sig att inget väckningsföretag i världen vill ha honom som kund. De har alla fått nog av hans vresiga personlighet.

I ett försök att behålla mitt jobb börjar jag själv ringa samtalen till honom varje morgon klockan 04:30. Ja, du läste rätt, 04:30. Bekännelse: Jag är inte den trevligaste personen att ha att göra med på den tiden på dygnet. Hallå?! Vem är ens vaken innan tuppen? Som tur är verkar VD:n inte ha något emot min kliv-genast-upp-ur-sängen-attityd.

Dag för dag kommer vi varandra närmare och samtalen börjar bli heta …  Medan vi befinner oss under varsitt täcke med månskenet över oss avslöjar vi våra hemligheter för varandra, men det enda han inte kan få reda på är att den som väcker honom varje morgon egentligen är hans assistent. Jag kan bara föreställa mig hans besvikelse. Nu vill han bjuda ut mig på en dejt och han söker igenom hela Manhattan för att hitta mig. Han är en överpresterande miljardär som har siktet på mål. Hur länge kan den här leken pågå?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone