Jump to content
Cover for Karma och Jonar: Under ytan
Isbn: 978-91-8958-577-5
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Children's books
Accessible since: February 2023
Narrator: Charlotta Åkerblom
Length: 1 hour 2 minutes

Audiobook

Karma och Jonar: Under ytan

Vad döljer sig under ytan? 

Efter en tuff färd på havet har Karma och Jonar fått husrum hos piraten Njord i vattenstaden Noatun. Mitt under ett mål tångsoppa börjar väggar och golv skaka, men Njord verkar inte särskilt bekymrad. I nästa sekund sjunker byggnaden ner i havet och innan någon hinner förstå vad som händer så har huset förvandlats till en ubåt! 

Plötsligt befinner sig Karma och Jonar i en magisk havsvärld med målet att hitta den förlorade trolldomsboken. Men trubbel väntar runt varje korallrev och de två vännerna förstår snart att det finns ondsint magi även under ytan.  

Böckerna om Karma och Jonar finns även som animerad tv-serie på Viaplay. Serien visas i över 14 länder och riktar sig till barn i åldrarna 6-9 år. Första säsongen är baserad på Klipptrollen, den första boken i serien.  

UNDER YTAN är del 2 i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria från ond magi genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone