Jump to content
Cover for Sju stenar så må stå eller falla
Isbn: 978-91-8975-059-3
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi Romance
Accessible since: March 2023

E-book

Sju stenar så må stå eller falla

Gabaldons beroendeframkallande karaktärer och miljöer vävs ut ytterligare i denna novellsamling. Med en oemotståndlig blandning av historisk romance och fantasy får vi än mer av Outlanderseriens karaktäristiska kärleks- och äventyrsskildringar som är lika storslagna som alltid! 

Denna samling noveller från Outlanderuniversumet tar oss med till 1700-talets Jamaica, Paris och Kanada bland annat. Där får vi återse publikfavoriter som Lord John Grey och följa med Jamie och Ian som unga, långt innan Claire kom in i bilden. Vi får även följa deras släktingar och vänner som dykt upp i den hyllade serien. 

Sju stenar som må stå eller falla är en fantastisk samling med sju noveller för alla som undrat vad som hänt innan, efter eller parallellt med den episka kärlekssagan. Den kultförklarade Outlanderserien finns sedan tidigare i nio delar och spin off serien om Lord John Grey har utkommit i tre delar. 

Diana Gabaldon är författaren bakom Outlanderserien. Hon är ursprungligen universitetsprofessor i naturvetenskap men har kommit att bli en uppskattad författare med bred repertoar. Hennes Outlanderserie är närmast en egen genre, bäst beskriven som historisk science fiction.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone