Jump to content
Cover for Slutspel
Isbn: 978-91-7979-334-0
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: March 2023
Narrator: Peter Öberg
Length: 2 hours 13 minutes

Audiobook

Slutspel

Äntligen nästa del i "Gamers"-serien!

- Tv-serie?? Lionel kan inte tro sina öron. Men det är sant - hans familj ska bli Sveriges nästa kändisfamilj i Viaflix-satsningen "Silvers - Ett guldkantat liv". Alla är överlyckliga, utom han.

11-årige Lionel Silver höll precis på att få kontroll över sitt liv: han spelar äntligen i allsvenskan i Golden Goal, världens bästa tv-spel. Och hans tv-spelshatande föräldrar vet ingenting, precis som Lionel vill ha det. Men när huset fylls av tv-kameror och strålkastare har han ingenstans att gömma sin hemlighet. Och när han dessutom är på vippen att petas ur sitt Golden Goal-lag alldeles inför den stora finalen ställs allting på sin spets.

Ska han fortsätta att spela i smyg, eller ska han våga visa både tevepubliken och sina föräldrar vilken hängiven gamer han verkligen är?

”Gamers: Slutspel” är skriven av Andreas Palmaer och är en lättläst humorspäckad bok för 9-12. Det handlar inte bara om kärleken till fotboll och e-sport utan också om vänskap och hur det är att känna att man inte passar in i sin familj. Men mest handlar den förstås om spännande matcher, både på fotbollsplanen och i spelvärlden. Detta är något som Jonas Källberg tagit fasta på i sina färgstarka och gaminginspirerade illustrationer.

Läs också de två tidigare delarna i serien: "Gamers: Dubbelspel" och "Gamers: Tappa kontrollen".


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone