Jump to content
Cover for Dans med döden
Isbn: 978-91-8023-613-3
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2023
Narrator: David Book
Length: 12 hours 17 minutes

Audiobook

Dans med döden

Andra boken i den hyllade thrillerserien om Lincoln Rhyme

»Den bästa psykologiska thrillerförfattaren av dem alla.« The Times

»Ingen skriver den här sortens spänningsromaner bättre än Jeffery Deaver.« Lee Child


Mannen som kallas »Dansaren« är USA:s mest eftersökta yrkesmördare - och nu är han med besked tillbaka i rampljuset. Han har anlitats av en ökänd flygbolagsägare för att ta hand om tre vittnen inför en förestående rättegång mot affärsmannen. Dansaren inleder sitt uppdrag med att spränga en pilot i luften - tillsammans med ett helt flygplan.
New York-polisen står handfallen och anlitar den briljante, före detta kriminalteknikern Lincoln Rhyme, som även tidigare jagat den gäckande yrkesmördaren. Tillsammans med sin assistent, Amelia Sachs, måste han nu se till att de två återstående vittnena förblir i säkerhet - och samtidigt spåra upp Dansaren innan han får en chans att avsluta det han påbörjat…
I översättning av Eva Larsson.

JEFFERY DEAVER är den bästsäljande kriminalförfattaren bakom serien om den före detta NYPD-polisen och numera rättsmedicinske konsulten Lincoln Rhyme. Deavers böcker har sålt i över 50 miljoner exemplar och han har nominerats till sju Edgar Awards. Dans med döden är andra boken i serien om Lincoln Rhyme, efter I samlarens spår, som även blivit Hollywoodfilm med Denzel Washington och Angelina Jolie i huvudrollerna.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone