Jump to content
Cover for Grattis på Halloween!
Isbn: 978-91-8977-794-1
Publisher: Bokförlaget Hegas
Category:
For emergent readers
Accessible since: June 2023
Narrator: Joakim Sædén

E-book

Grattis på Halloween!

Mystiska bybor med pumpa-huvuden smyger i skogen. Påminner inte det om tiden innan förra zombie-apokalypsen? Jaja, Zombie hinner inte tänka på det nu. Han fyller nämligen 13 år på Halloween och då ska han ha ett coolt kalas. Föräldrafritt. Varken brist på pengar eller världens undergång kan stoppa festen!

Fyndiga spelreferenser och knasig humor. Behövs mer? Egentligen inte, men det finns det! Att bli tonåring kan skava för många – självklart vill man testa nya saker. Det är lätt att dra till med en lögn eller två. Men vad händer när en liten lögn blir många små lögner? Med lättsam humor och berättande i dagboksform funderar Zombie tillsammans med läsaren över identitet, ärlighet och vänskap! Grattis på Halloween är den nionde fristående delen i serien En Minecraft-zombies dagbok.

Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone