Jump to content
Cover for Nattdopp
Isbn: 978-91-8072-142-4
Publisher: HarperLove
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2023

E-book

Nattdopp

Isabell har egentligen allt – sambon Sebastian, en fast tjänst som kommunikatör och ett husköp på gång. Men är det verkligen så hon vill leva?
När möjligheten till ett jobb som copywriter på stans häftigaste reklambyrå dyker upp tar hon chansen trots Sebastians protester. Med ens öppnas en helt ny värld där gränserna mellan arbete, privatliv och kreativitet suddas ut. Här finns passionen Isabell saknat och hon njuter av sin nya tillvaro. Samtidigt glider hon och Sebastian alltmer isär. Vardagen blir en lek och de nya kollegorna hennes vänner. Men vem är egentligen byråns ägare Klas, som hellre skriver erotiska deckare än är på jobbet? En varm sommarnatt tar hon ett dopp med två kollegor. Då förstår Isabell vem hon längtat efter. Men under reklambyråns blanka yta döljer sig ett mörker – och hon riskerar att förlora allt hon kämpat för.

***
Katarina Petersmo har tidigare gett ut romanen Jag skriver mig bort från dig nu och novellsamlingen Där floden dansar. Hon älskar texter som berör och skriver även erotiska noveller under pseudonymen Lisen Strand. Till vardags arbetar hon som copywriter, med pant och hållbarhet som specialitet. Det här är hennes romancedebut.

***
”Boken avhandlar viktiga ämnen som makt, utsatthet, självkänsla, tillit, att lyssna på sin inre röst, samt att gå sin egen väg och vara trygg i det … Språket är levande, nästan drömskt när Petersmo målar upp miljöer och intriger.”
Hanna Berg, BTJ-häftet


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone