Jump to content
Cover for När vi möts igen
Isbn: 978-91-8975-091-3
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Novels
Accessible since: August 2023

E-book

När vi möts igen

En bok för alla som varit i New York, förlorat en älskad, undrat om livet kunde blivit annorlunda, eller funderar på att åka till New York

Dagen innan Alice fyller 40 kan hon konstatera att livet är helt ok. Hon trivs ganska bra på jobbet, med sin lägenhet och sina relationer. Men hennes pappa är allvarligt sjuk och hon kan inte släppa känslan av att hon missat något.

Till sin stora förvåning vaknar hon morgon därpå i mitten av 90-talet för att återuppleva sin 16-årsdag. Och det är inte bara hennes tonårskropp som chockar henne, eller mötet med den gamla gymnasieförälskelsen, det är framförallt hennes pappa: den vitala, charmiga, 40-nåntingversionen av pappan som hon får möjlighet att återförenas med.

Beväpnad med ett nytt perspektiv på sitt eget och hans liv är det inte utan att vissa händelser får helt ny mening. Kanske finns det något som Alice borde göra annorlunda om hon kunde?

NÄR VI MÖTS IGEN är en charmig och smart feelgood- berättelse som känns både trovärdig och realistisk, trots sin twist på traditionella tidsresor. En annorlunda kärlekshistoria kryddad med humor och 90-tals nostalgi.

Boken har utnämnts till måste-läsning av Time Magazine och utnämnts till en av årets bästa böcker av Harpers Bazaar.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone