Jump to content
Cover for Pensionatet vid världens ände
Isbn: 978-91-7771-838-3
Publisher: Printz Publishing
Category:
Feelgood
Accessible since: September 2023

E-book

Pensionatet vid världens ände

På den tusenåriga pilgrimsleden till Santiago de Compostela finns ett talesätt att den verkliga resan börjar när du har återvänt hem. Och precis så blir det för Emma.

Hon lämnar Caminon med förhoppningar om ett mer harmoniskt liv. Men hemma i Stockholm väntar ett oemotståndligt jobberbjudande och flera sms från Eric, amerikanen som ett par månader tidigare lämnat henne för en annan kvinna. Trots sina föresatser tackar Emma ja till det prestigefyllda jobbet och snart ser tillvaron helt annorlunda ut än hon tänkt sig.

En oväntad resa blir början på en negativ spiral som slungar Emma tillbaka ner i det mörker hon försökt lägga bakom sig. Hon ser ingen annan utväg än att återigen fly. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid världens ände. Kan en tid på Fårö bli hennes räddning?

Pensionatet vid världens ände är den andra delen i Camilla Davidssons älskade Caminoserie, som sålt i en kvart miljon exemplar, och 2023 ges ut i reviderad upplaga, inför att femte delen släpps.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone