Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Snöfall över Paris
Isbn: 978-91-7799-633-0
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Snöfall över Paris

Livet i Paris blir inte så lugnt som den före detta tv-reportern Sophia hoppats på. En okänd släkting dyker upp i den nyrenoverade baren på rue Notre Dame des Champs och mörka hemligheter från det förflutna nystas upp. Hemligheter som hotar att krossa tillvaron på Le Lulu.

Samtidigt får Sophia reda på att hon är gravid, något som blir mer av en chock än en glad överraskning. Även om kärleken till den nya pojkvännen Tristan växer sig allt starkare är det tydligt att både Sophia och Tristan behöver göra upp med sina egna uppväxter. Tristan försvinner allt längre bort och Sophia tvingas fatta ett livsavgörande beslut.

Mitt i allt laddar personalen på Le Lulu upp för en magisk jul fylld av champagne, skaldjur och ostar. Frågan är om det går att fly från det förflutna eller om Sophia och Tristan måste konfrontera sina demoner för att kunna leva fullt ut?

KAROLINA SCHÜTZER, född 1984, är journalist och författare med fötterna i Sverige och hjärtat i Frankrike, där hon både studerat och arbetat. Efter tio år som reporter, redaktör och programledare på Sveriges Television lämnade hon Stockholms innerstad för ett lugnare liv i Uppsala tillsammans med sin man, deras tre barn och katt. Vid sidan av skrivandet arbetar hon som kommunikatör vid Uppsala universitet. Hon debuterade 2022 med rosade Under stjärnorna i Paris. Snöfall över Paris är uppföljaren.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone