Jump to content
Cover for Tills jag hittar dig
Isbn: 978-91-8982-048-7
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2023
Narrator: Reine Brynolfsson
Length: 11 hours 28 minutes

Audiobook

Tills jag hittar dig

En förälders värsta mardröm 

För fem år sedan levde David och Cheryl Burroughs ett enkelt liv i sitt drömhus tillsammans med sin treåriga son Matthew. Aldrig kunde de föreställa sig den fruktansvärda tragedi som snart skulle ske. Men nu har Cheryl gift om sig och David avtjänar ett livstidsstraff för att ha mördat sin son.      

David hävdar sin oskuld men efter de hårda åren i fängelse har han förlorat hoppet till upprättelse. Hans nära och kära har gått vidare och hans tilltro till rättssystemet har tillintetgjorts. 

Men när David får ett oväntat besök av Cheryls syster Rachel vänds hans värld upp och ned. Med sig har Rachel ett foto som en av hennes vänner har tagit inne på en nöjespark. I bakgrunden, mitt framför bergochdalbanor och karuseller, står en pojke. Det tar inte många sekunder för David att inse det omöjliga - pojken på bilden är Matthew. 

TILLS JAG HITTAR DIG är en tankeväckande och adrenalinstinn thriller som är omöjlig att lägga ifrån sig. Med sina kännetecken som mörk humor, oförutsägbara vändningar och intriger som skulle passa på vita duken väver spänningens mästare Harlan Coben samman en historia som man sent kommer att glömma.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. Hans spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi­cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Harlan Coben är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho­ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.   


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone