Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Annars mördar jägarn dig
Isbn: 978-91-8052-513-8
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2023
Uppläsare: Fredde Granberg
Length: 10 timmar 32 minuter

Ljudbok

Annars mördar jägarn dig

Arvidsträsks lugna höststämning skakas om när en man hittas död vid ett jakttorn i närheten. I samma jaktlag finns Saga Wall, men kan det verkligen vara en av hennes vänner som står bakom det brutala mordet? Och är Saga själv i fara?
Rolf Ström, som lockats tillbaka till polisyrket, samarbetar med polisinspektör Lagerkvist. De kämpar mot klockan för att lösa mysteriet innan fler kommer till skada och för att spåra upp en jägare som försvunnit i de vidsträckta skogarna. Trots oron fortsätter livet runt sjön med familjebestyr och Oscars senaste storslagna idé. Samtidigt anlitas byns deckarförfattare, Riita Niemi, för att hjälpa 106-årige Knut att lösa ett annat försvinnande - hans väns oväntade frånvaro från deras årliga pratstund uppe på Arvidsträskberget.
"Annars mördar jägarn dig" är en pusseldeckare som blandar spänning med hjärta och värme. Det är den fjärde delen i den omtyckta Arvidsträskserien. Sofia har också författat de humorfyllda deckarserierna ”Katarinas eminenta detektivbyrå” och "Morden runt med Herkules Persson", och har även påbörjat den nya serien ”Morden i Glasviken”.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone