Jump to content
Cover for Yasmin
Isbn: 978-91-8072-279-7
Publisher: HarperLove
Category:
Novels Romance
Accessible since: January 2024

E-book

Yasmin

Lady Yasmin Régnier är ökänd för sina vågade klänningar och sitt hejdlösa flirtande med alla societetens män. Giles Renwick däremot är seriös, plikttrogen och har aldrig gjort sig till för en kvinna. Men när de möts på bal och dansar med varandra händer något mellan dem. Dansens lekfullhet övergår plötsligt i något helt annat – något mycket allvarligare och inte helt lämpligt.

Giles kan trots vad han har föresatt sig inte hålla sig borta från lady Yasmin. Men vad är det egentligen han dras till? Hon är otänkbar som både hustru och älskarinna. Och de kan absolut inte vara vänner eftersom de häftigt ogillar varandra! Så vad i himlens namn är det som får honom att be om hennes hand? Och vad ska han ta sig till om hon tackar ja?
Yasmin är härlig och humoristisk romance i det sena 1800-talets societet i London, och är den andra boken i serien Wallflower.

***
Eloisa James skriver inte bara kärleksromaner utan undervisar även om Shakespeare på Fordham University, NYC. Eloisas romaner har getts ut i 30 länder och sålts i över 7 miljoner exemplar världen över.

***
”Romantik blir inte mycket bättre än så här.” People
”Eloisa James är extraordinär.” Lisa Kleypas, författare
”Charmig, romantisk och oväntat rolig.” Kirkus Reviews
 


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone