Jump to content
Cover for De små gröna
Isbn: 978-91-8982-056-2
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Children's books
Accessible since: January 2024

E-book

De små gröna

En tjuv går lös i Djupskogen

Efter en galen ballongfärd till Djupskogen kan Luna och vännerna inte hitta Wille. Och han är inte den enda som är borta.

Luna och vännerna reser med luftballong till Djupskogen. Det blir en mardrömsfärd och de tvingas nödlanda på okänd plats. När de klättrar ur ballongen är Wille spårlöst försvunnen och de möts av en märklig syn. Det myllrar av små varelser som kikar fram från sina gömställen.

De kallas De små gröna och är snälla varelser med ett akut problem deras svampförråd krymper varje natt. Har de en tjuv mitt ibland dem? Hur ska vännerna hitta Wille igen, och värst av allt: vad ska Willes föräldrar säga om Wille inte kommer hem på kvällen? Och hur ska de kunna hjälpa de små gröna med sitt svampproblem? Luna har en plan, men det kommer att bli minst sagt klurigt.

De små gröna är den åttonde delen i serien Luna och superkraften. Här blandas magi och häftiga superkrafter med vanliga problem, tankar och känslor som nioåriga Luna har. Här finns gott om humor, knasiga karaktärer och stark vänskap.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritiker­rosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone