Jump to content
Cover for Elva smaker av kärlek
Isbn: 978-91-8094-055-9
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: February 2024

E-book

Elva smaker av kärlek

Femte boken i den populära Rosnäs-serien

»En riktigt mysig och underbart somrig pärla som får det att vattnas i munnen efter glass i mängder!« Trettiosidor

»Jag fullkomligt älskar att återvända till Rosnäs.« Fattigstudent9

»Frida Gråsjös Rosnäs-serien är en underbar feelgood-serie om att på olika sätt börja om och för varje del känns det som att komma hem och hälsa på gamla vänner.« Boknjutaren

Elsa Blom njuter av livet. Att vara bankdirektör är allt hon någonsin velat. Men när bankens styrelse beslutar sig för att slå ihop Rosnäs båda bankkontor är det inte längre Elsa som ska leda arbetet, utan en man som är betydligt yngre och mindre erfaren än hon.
Att bli omkörd för sin ålder på det sättet är inte ett alternativ, så när en möjlighet dyker upp att köpa ett företag med gedigen affärsplan och goda vinstmöjligheter hoppar Elsa på den. Det enda problemet är att hennes nya företag är en glassfabrik, och att hon inte kan ett dugg om glass.
Elsa är van vid att ha många bollar i luften men det här kan blir för mycket även för henne. Med en tight budget behöver hon ordna allt själv: från renovering och marknadsföring till att lista ut vilka - och hur många - glassmaker som är de ultimata. Frågan är hur hon ska lyckas ta sig ur den knipa hon hamnat i, och bevisa att gammal trots allt är äldst?

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Hon har haft stora framgångar med sin Rosnäs-serie, senast med Drömläge för dystra hjärtan som legat högt på ljudbokslistorna. Elva smaker av kärlek är den femte boken i Rosnäs-serien, där vi får återse gamla vänner från kvinnokollektivet, Bodins Bed & Breakfast och Gamla Rosnäs antikvariat.

»Frida Gråsjö har överträffat sig själv!« Betyg: 5 av 5 - Rämmengården

»Elva smaker av kärlek är en riktig feelgood-pärla som går rakt in i hjärtat.« Betyg: 5 av 5 - Just Another Chapter

»Frida Gråsjö har lyckats igen.« Bibbloagneta

»Supermysig feelgood som inger hopp om att det aldrig är för sent för framtidsdrömmar och att börja om på nytt.« Läslusen i linsenLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone