Jump to content
Cover for För alla lyckliga slut
Isbn: 978-91-8981-773-9
Publisher: Seraf förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: April 2024
Narrator: EvaMaria Oria
Length: 9 hours 19 minutes

Audiobook

För alla lyckliga slut

Aileen Grady är en irländsk, internationellt bästsäljande författare som bor med man och dotter i ett fint hus. Utifrån ser hon ut att leva det perfekta livet, men bakom fasaden döljer sig ett liv med en allt mer manipulerande och kontrollerande make.

I Sverige driver Jenny sin älskade bokhandel. Hon är 37 år gammal, singel och utan barn, något som passar henne utmärkt. Det är i alla fall vad hon intalar sig själv. När Jennys mamma plötsligt genomgår en smärre personlighetsförändring samtidigt som bokhandelns framtid hotas börjar Jennys inrutade liv att falla samman.

I ett desperat försök att rädda bokhandeln försöker hon få den berömda Aileen Grady att komma till hennes butik, trots att hon vet att det är dömt att misslyckas. För Aileen blir dock Jennys kontaktförsök exakt den utväg hon behöver för att komma bort från sin man.

En omedelbar vänskap uppstår mellan de två kvinnorna, och ett oväntat möte avslöjar att de har betydligt mer gemensamt än de någonsin kunnat ana.

För alla lyckliga slut är en berörande feelgood om vänskap och hopp. På västkusten bland böcker och saltstänk hittar en författare tillbaka till livet och kraften att lämna ett destruktivt förhållande.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone