Jump to content
Cover for Tio dagars underverk
Isbn: 978-87-2856-611-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: May 2024
Narrator: Peter Melin
Length: 12 hours 12 minutes

Audiobook

Tio dagars underverk

Ett ny utmaning för detektiven Ellery Queen!

Motvilligt accepterar Ellery Queen att följa med en vän till hans barndomshem. Men när vännen plötsligt dyker upp vid hans dörr för att hämta honom befinner han sig i ett skrämmande tillstånd – täckt av blod och utan minnen från de senaste veckorna. Direkt förstår Ellery att något fruktansvärt har inträffat, men det är inte förrän han når det isolerade barndomshemmet som sanningen börjar avtäckas.

Det visar sig snart att släkten bär på hemligheter som nu hotar att komma i ljuset. Spänningarna stiger snabbt, och allt kulminerar i en tragedi när en person hittas mördad. Mellan raderna av bedrägeri och utpressning försöker Ellery lösa mysteriet, bara för att upptäcka att ingenting är som det verkar vara …

Ellery Queen är en pseudonym för den amerikanska författarduon Frederic Dannay (1905–1982) och Manfred Bennington Lee (1905–1971). Tillsammans skrev de över hundra verk, varav de flesta har deras berömda detektivfigur Ellery Queen i huvudrollen. Deras böcker har inspirerat otaliga film- och tv-adaptioner, och med över hundra miljoner sålda exemplar världen över, har de etablerat sig som ikoner inom detektivlitteraturen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone